The Ultimate Guide To custi caini

Indiferent pentru treatment dintre cele doua solutii optezi, este esential ca, cel putin in fazele initiale ale utilizarii, sa montezi in interior un termometru cu ajutorul caruia sa monitorizezi conditiile de microclimat build.

Materialele precum plasticul sau metalul absorb automat caldura sau frigul si nu ofera o temperatura optima in cusca. In interior, se poate asterne un content(o perna, patura, paie and many others), dar este indicata evitarea covoraselor deoarece pot retine umezeala si incurajeaza formarea bacteriilor.

Aceasta ofera animalutului dumneavoastra un spatiu intim si confortabil in care poate lenevi toata ziua si poate visa nelimitat la recompensele sale.

The crate divider is often a easy crate education Device to your puppy with no headache of outgrowing several crates.

You will also want to locate a single using a prolonged battery daily life therefore you aren’t regularly transforming out batteries. Acquiring one which is water-proof, or at the least water-resistant, is extremely vital much too. It must also have an adjustable neck measurement and have a range that may be well suited for your lawn dimension. Canine Collar FAQ

Un alt material folosit este plasticul treatment se va curata si dezinfecta mai rapid, reducand riscul de imbolnavire si mirosuri neplacute. In acelasi timp, cusca este mai usoara, dar materialul nu este prietenos cu mediul, mai putin rezistent decat lemnul si culoarea se va estompa in timp.

You happen to be using a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to definitely a less complicated Variation to provide you with the best practical experience.

Intrarea trebuie sa fie suficient de mare cat sa incapa cainele. O intrare prea mare va duce la o ventilatie mare si pierderea caldurii.

Cusca potrivita pentru uz inside si exterior. Usor de curatat, perfecta pentru cainii treatment sufera de alergii.

De asemenea, colturile sau bucatile de lemn ascutite in interior sau exterior ar putea rani animalul.

Podeaua realizata din placa OSB rezistenta la umiditate. In cazul acoperisului, acesta a fost acoperit cu membrana de pasla.

Toate modelele (si marimile) de custi caine custi sunt proiectate cu un acoperis rabatabil pentru a putea avea acces la interior. Astfel vei putea curata interiorul custii cu usurinta.

Un component critical cand faceti podeaua este izolatia. Cusca trebuie sa aiba toti peretii izolati, dar si tavanul sau podeaua. Aceasta trebuie sa fie racoroasa vara si calduroasa iarna.

Normally, se recomanda ca distanta de la cusca la sursa de curent sa nu fie mai mare de 2m, deci amplasarea cotetului intr-o zona ferita este necesara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *